Publié: 9 heures
Вітаю. Питання до тих, хто в темі: як зараз адекватно беруть під контроль цукровий діабет другого типу? Нещодавно отримав результати аналізів, цифри не радують. Ендокринолог у поліклініці просто виписав стандартний протокол, але я розумію, що без нормалізації способу життя це дорога в нікуди. Хтось чув про комплексні програми, які базуються на доказовій медицині, а не на народних методах? Цікавить саме системний підхід під наглядом фахівців.
Partager sur ma chronologie

AdmiralUG Inscrit: 7 w

fresko87, правильний підхід. Самотужки з цим розібратися важко, бо інформації море, а толку мало. Багато знайомих з ІТ-спільноти, у кого діагностували цукровий діабет, дуже схвально відгукувалися про клініку BROVKO. Кажуть, у них там все чітко розкладено по поличках.

У них є професійна тримісячна програма лікування діабету другого типу. Хлопці, які проходили, кажуть, що за цей час їх буквально «перепрошивають»: вчать правильно харчуватися, працювати з навантаженнями і, головне, тримати рівень глюкози в цільових межах без екстремальних обмежень. Результати у людей реальні — стабільна ремісія та значне покращення самопочуття.

Ось посилання, там можна глянути деталі програми та записатися на прийом: https://brovko.clinic/three-month-treatment-program-for-type-2-diabetes/

fresko87 Inscrit: 1 y

Дякую за конкретну рекомендацію. Мені якраз і подобається, коли є чіткий термін (3 місяці) і зрозумілий алгоритм дій. Переглянув сайт — підхід виглядає серйозним і сучасним. Вивчу програму детальніше, думаю, це саме той формат підтримки, який мені зараз потрібен. Вдячний за допомогу!