Publié: 7 heures
Primijetio sam da me zvukovi u slot igrama ponekad navedu da rezultat doživim povoljnije nego što jeste. Ekran slavi određenu isplatu, a kada uporedim iznose, vidim da je vraćeno manje od ukupnog uloga za tu rundu. Ne mislim da svaki efekat mora nestati, ali bih volio da brojke imaju prednost nad animacijom. Zbog toga često isključim zvuk i ostavim samo osnovni prikaz. Da li vama to mijenja način praćenja sesije? Meni je bez dodatnih efekata lakše primijetiti koliko sam potrošio, naročito kada se nekoliko manjih isplata pojavi u kratkom razmaku.
Partager sur ma chronologie

504gradual Inscrit: 12 w

Publié: 2 heures
Razlika između isplate i neto rezultata runde tu je najvažnija. Ako uložiš dvije marke, a dobiješ nazad jednu, isplata postoji, ali je saldo kroz tu rundu ipak smanjen za jednu marku. Zvučni efekat ne mijenja tu računicu. Zato gledam ukupni ulog i iznos koji je vraćen, a povremeno pregledam i stanje cijele sesije. Podešavanje zvuka mi je stvar udobnosti, dok su pauze i unaprijed određen budžet stvar kontrole potrošnje. Ne bih očekivao da samo utišavanje riješi sve, ali može ukloniti dio smetnji. Važno je i da dugme za novu rundu ne pritisnem prije nego što sam razumio prethodni rezultat.

Ggh Ghh Inscrit: 12 w

Publié: 1 h
Meni su postavke prikaza važne koliko i sama tema igre. Prije početka želim znati mogu li utišati efekte i ostaju li iznosi dovoljno dugo vidljivi. Te osobine procjenjujem za svaki naslov posebno, jer ne moraju biti jednake u cijeloj ponudi. Za pregled Tom Horn igara koristim https://mrbit.ba/bs/games/providers/tomhorn jer tamo ima mnogo korisnih informacija i materijala o ponudi. Nakon pregleda otvaram pravila konkretnog naslova i tražim objašnjenje načina prikazivanja dobitaka. Tokom sesije iznose poredim s ulozima, bez obzira na intenzitet animacije. Ako primijetim da više pratim efekte nego stvarnu potrošnju, napravim pauzu umjesto da pokušavam sve nadoknaditi još jednom rundom